top of page

Koncertsteder

Vemmetofte Kloster

Fruerstuen på Vemmetofte kloster imponerer med smukke prismelysekroner og vægbeklædning af hollandsk gyldenlæder. En perfekt ramme for foreningens klassiske koncerter.
NB: Parkering ved Vemmetofte.

Vemmetofte Kloster
Kultunariet

Tidligere var det Haslev Seminariums festsal, som nu har gennemgået en foryngelseskur med plads til “det helt store udtræk” og velegnet til god klassisk musik.

KULTUNARIET
Haslev Kirke

I det lyse og åbne kirkerum med godt udsyn til musikerne er der gode betingelser for koncerter. I det tilstødende glashus er der mulighed for servering af en forfriskning i pausen.

HASLEV KIRKE
Faxe Kirke

Faxe Kirke er fra midten af 1400-tallet og opført i sengotisk stil af røde munkesten med hvide kridtstensbjælker. I våbenhuset findes kalkmalerier fra før reformationen. Kong Hans forærede i 1492 kirken til Københavns Universitet, som ejede den frem til 1934, hvor den overgik til selveje.

Kirken har en hyggelig og indbydende atmosfære og egner sig fortrinligt til klassisk musik, hvilket kom tydeligt frem ved det pæne fremmøde ved den gratis koncert, som Faxe Kunst- og Musikforening arrangerede i samarbejde med kirken under Kulturnatten den 23. september 2022.

Faxe Kirke
bottom of page