top of page

Mere klassisk

På Kultunaut findes kulturarrangementer i Danmark. Man kan indskrænke visning til sted/genre. Klassiske musikarrangementer i Faxe Kommune findes her.

Kultunaut

Klassiske koncerter og arrangementer med klassisk musik som tema

Ensemble Storstrøms Youtube kanal bliver jævnligt opdateret med nye videoer.
Se videoerne her: https://www.youtube.com/channel/UCupDqJplPHcTZVyTqpo8HKg/videos

Beslægtede musikforeninger og musikarrangører

Fuglsang Musikforening

Foreningens formål er at opretholde og videreføre Fuglsangs musiktraditioner, bl.a. ved afholdelse af offentlige koncerter i Fuglsang Herregaards musiksal, samt i KUMUS’s musiksal.

Kulturkaravanen

Kulturkaravanen er en lokal forening, der arrangerer koncerter i Hvalsø.

Køge Klassisk

Køge Klassisk har til formål er at fremme kendskabet til og glæden ved klassisk musik, herunder nyere musik. Til dette formål afholder foreningen koncerter og andre musikoplysende aktiviteter for både børn, unge og voksne.

Løvehave Koncerter

Klassiske intimkoncerter med internationalt anerkendte kunstnere i en gammel skovfogedbolig nær Sorø, arrangeret af pianistparret Ida Nystad og Magnus Wenzel Most.

Maribo Musikforening

Foreningens primære formål er at afholde klassiske koncerter.

Musikforeningen Cæcilia (Vordingborg)

Foreningens formål er at fremme kendskabet til og glæden ved klassisk musik, herunder nyere musik. Til dette formål afholder foreningen koncerter og musikoplysende virksomhed.

Næstved Musikforening

Foreningens formål er at arrangere koncerter med klassisk musik og dermed bidrage til musiklivet i Næstved.

Roskilde Musikforening

Foreningens formål er at fremme kendskabet til og interessen for klassisk og nyere musik. Dette sker fortrinsvis ved afholdelse af en række koncerter. Det bør tilstræbes at afholde mindst fire koncerter pr sæson.

Schubertselskabet (Roskilde)

Selskabets formål er at formidle Schuberts musik og klassisk musik i det hele taget ved at arrangere årlige Schubertiader, koncerter og andre aktiviteter der formidler glæden ved og kendskabet til den klassiske musik.

Vemmetofte Kloster

Kultur på Vemmetofte Kloster – Der afholdes jævnligt kulturelle arrangementer, herunder klassiske koncerter, på Vemmetofte Kloster. Find den aktuelle arrangementskalender her:

bottom of page