top of page

SVESTAR

Faxe Kirke

15. september 2024

Kl

15.00

SVESTAR

SVESTAR er et musikalsk kollektiv bestående af: Anne Roed Refshauge, sang, Kirstine Sand, violin, Kirstine Elise Pedersen, cello, og Marie Sønderby, klaver.


Svestar blev dannet i 2008 og har siden da spillet en lang række koncerter i kirker, kulturhuse, spillesteder i hele landet samt turneret i Tyskland og Japan. I Japan optrådte de bl.a. i Osaka, Kobe og i Tokyo Swing Hall. I 2019 blev gruppen kåret som årets kunstner på Egnsteatret Undergrunden.


Svestar er en stærkt sammenspillet gruppe, som bruger elementer fra folkemusikkens moderne tonesprog og altid er nysgerrige på nye veje som inspiration til deres kompositioner. Musikken er stemningsmættet og arrangementerne sofistikerede. Svestar bevæger sig med stor naturlighed lige fra det fabulerende og fyrige til det helt sarte og enkle, fra det jordnære og naturlige til det overjordiske og sfæriske.


I denne koncert vil musik og tekster reflektere over “åndehuller”. For vi længes ofte efter åndehuller: De rolige åndehuller i naturen, de åndehuller, som vi deler i fællesskab og åndehullerne med de nære relationer. Men vi længes også efter det løsslupne festlige åndehul, det ukontrollerede og ikke mindst – det håbefulde åndehul.

SVESTAR
bottom of page